Clicky

 Klaassen Trading & Advies helpt de Sint een handje

Klaassen Trading & Advies helpt de Sint een handje
03-12-2013 10:07 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Klaassen Trading & Advies heeft onlangs snel en doortastend gehandeld om ervoor te zorgen dat PostNL creatief en onderscheidend in kon spelen op de Sinterklaas periode. Het bedrijf regelde in korte tijd tien twee assige boxtrailers met onderschuif laadklep voor PostNL. Dat was nodig, omdat deze tien trailers in deze drukke tijd niet gemist konden worden door PostNL uit het eigen wagenpark. Dus moesten er in korte tijd tien opleggers gevonden worden die aan de eisen van de klant voldoen, maar die er heel anders uit komen te zien.

PostNL zou de trailers geruime tijd kwijt zijn om ze van stickers te voorzien waarmee op de sinterklaas periode wordt ingespeeld. Daarna moeten ze weer terug naar de beletteraar, om de sint-uitingen weer te verwijderen. Door medewerking van Klaassen Trading had PostNL nergens omkijken naar.

Hans Klaassen zegt hierover: "Voor mij was dit niet een echt nieuwe werkwijze. Al eens eerder heb ik voor een bijna soortgelijk project razendsnel gebruikte trailers gezocht, gevonden en ingezet en van nieuwe zeilen voorzien."

Hij benadrukt dat door zijn werkwijze, Klaassen de klant kan garanderen dat hij een flexibele oplossing krijgt tegen de geringste kosten. "Zeker wanneer een project zoals dat van PostNL zich in een drukke periode afspeelt, is dat een pre."

Klaassen heeft in het recente verleden ook klanten geholpen die op hele korte termijn om een bepaald type trailer verlegen zaten. "De kunst is om te weten wat er speelt in de markt. Daardoor kun je vraag en aanbod op elkaar afstemmen, met als gevolg een overeenkomst waarop alle betrokkenen tevreden terug kunnen kijken."

Nieuw bij Klaassen Trading is de mogelijkheid om verbruiksmetingen met een vloot van bedrijfswagens te laten doen. "Hiermee ben ik begonnen bij enkele grote namen in het wegvervoer. Met behulp van dataloggers en door chauffeurs van de betreffende bedrijven actief te ondersteunen, heb ik al de nodige brandstof besparende resultaten gerealiseerd. Ik ben hier pas hooguit een jaar mee bezig."

Hans Klaassen is vier jaar actief met zijn eigen bedrijf. Hiervoor werkte hij bij een groot verhuurbedrijf en later in de truckwereld. "Maar uiteenlopende uitdagingen waarbij ik de wensen van meerdere partijen op elkaar af kan stemmen, zijn mijn echte specialisme. Daardoor zijn betrokken partijen bovendien altijd voordeliger uit."

Foto's

  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    post nl
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats