Clicky

maandag 28 oktober 2024 - 16:25 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw Materieel1.500ste DAF truck voor de Bertschi Group

1.500ste DAF truck voor de Bertschi Group

Bertschi Group heeft zijn 1.500e DAF ooit in gebruik genomen; een Nieuwe Generatie DAF XF 480 FT 4×2 trekker, die ingezet wordt voor het transport van chemicaliën door heel Europa. Voor Bertschi was de keuze voor DAF vanzelfsprekend: de XF heeft zich in de vloot bewezen op het vlak van efficiëntie, veiligheid en chauffeurscomfort.

Bertschi, opgericht in 1956 in het Zwitserse Dürrenäsch, is een familiebedrijf. De onderneming is Europees marktleider in intermodal transport van chemicaliën over de weg, het spoor en het water. Bovendien is Bertschi wereldwijd toonaangevend in ISOtank-transport en biedt het value-added logistics aan de chemie. Het bedrijf heeft meer dan 46.000 tank- en bulkcontainers en 1.000 vrachtwagens. In de vloot is DAF sterk vertegenwoordigd.

‘Een betrouwbare en efficiënte truck’

De 1.500ste DAF-truck van Bertschi, wordt door heel Europa ingezet. Hans-Jörg Bertschi, Voorzitter van de Raad van Bestuur bij Bertschi, is enthousiast over de DAF XF. “Onze DAF-trucks spelen een cruciale rol in het waarborgen van Bertschi’s efficiënte intermodale activiteiten en ze sluiten naadloos aan bij onze focus op duurzame en geïntegreerde transportoplossingen. De Nieuwe Generatie DAF heeft zijn betrouwbaarheid en hoge efficiëntie bewezen en onze chauffeurs waarderen de luxe en comfortabele cabines.”

Hans-Jörg Bertschi is bovendien erg te spreken over het complete pakket van de allernieuwste geavanceerde veiligheidssystemen, die standaard op elke Nieuwe Generatie DAF wordt geleverd. “Dat sluit naadloos aan bij waar Bertschi voor staat: veilig transport. Verder kan de Nieuwe Generatie DAF op HVO en biodiesel rijden. Dat geeft ons meer flexibiliteit in het gebruik van hernieuwbare brandstoffen en ondersteunt zo onze inspanningen voor een duurzamere toekomst.”

LEES OOK
21 New Generation DAF XF voor Vos Logistics

“DAF is al jarenlang een betrouwbare partner voor Bertschi. We zijn er trots op dat deze toonaangevende onderneming in chemisch transport heeft gekozen voor onze DAF XF. Bertschi weet dat met onze voertuigen ladingen altijd op tijd kunnen worden geleverd,” zegt Bart Bosmans, Directeur Marketing & Sales en lid van de Board of Management van DAF Trucks. “We leveren de meest efficiënte, veilige en comfortabele trucks op de markt en besteden daarnaast veel aandacht aan uitstekende klantenservice. Het is fijn dat Bertschi onze inspanningen op deze gebieden waardeert.”


Geen nieuws uit de transportsector meer missen? Abonneer u dan nu gratis op onderstaande nieuwsbrief(ven).

Nieuws: elke werkdag rond lunchtijd al het laatste nieuws uit de transportsector
Business: elke vrijdag rond 12 uur alleen het business-gerelateerde nieuws

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Verdachte aangehouden voor mishandeling conductrice

ROTTERDAM - De politie heeft een Rotterdammer aangehouden voor de mishandeling van een tramconductrice. Twee weken geleden liet de politie in het lokale opsporingsprogramma...