Clicky

dinsdag 22 oktober 2024 - 20:55 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsWensink Campus Groningen officieel geopend

Wensink Campus Groningen officieel geopend

GRONINGEN – Op vrijdag 19 oktober 2024 is de Wensink Campus in Groningen officieel geopend. Deze gloednieuwe mobiliteitscampus, met een omvang van maar liefst 10 voetbalvelden, staat symbool voor de toekomstvisie van Wensink op het gebied van totale mobiliteit.

Tijdens de feestelijke opening werden klanten, leveranciers en andere genodigden ontvangen in de nieuwe werkplaats van Mercedes-Benz bedrijfswagens, trucks en bussen. De campus is gelegen op de plek van de oude beeldbuizen fabriek in Groningen.

Herman Ribberink, directeur Wensink Groningen: “Onze nieuwe werkplaats is niet alleen circulair en duurzaam gebouwd, maar het is ook één van de meest vooruitstrevende en innovatieve werkplaatsen van Nederland. Hier worden de nieuwste technieken toegepast voor onderhoud en reparatie, waaronder het werken met waterstof.”

Een totaalconcept voor mobiliteit

“Onze campus in Groningen biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten waar ruim 160 collega’s werken”, aldus Theo de Vries, Chief Business Officer Wensink Automotive.

“Naast de showroom en werkplaats voor Mercedes-Benz voertuigen, bevat de campus óók een gespecialiseerde werkplaats voor bedrijfswageninbouw en een uniek reconditioneringscentrum waar ruim 15.000 occasions per jaar zorgvuldig worden gecontroleerd en in nieuwstaat worden gebracht.”

LEES OOK
Qbuzz gaat in Groningen zelfrijdende bus testen

Open Huis druk bezocht

Op zaterdag 20 oktober 2024 werd een Open Huis georganiseerd voor het grote publiek. Ruim 1.000 geïnteresseerden, van jong tot oud, kwamen een kijkje nemen in de wereld van mobiliteit en techniek. Bezoekers konden zich amuseren met demonstratieritten, rondleidingen en presentaties waarin de toekomst van mobiliteit centraal stond. En voor de kinderen was er ook genoeg te beleven.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Polderbaan van 28 oktober t/m 6 november buiten gebruik voor onderhoud

SCHIPHOL - Van maandag 28 oktober tot en met woensdag 6 november vinden er reguliere onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Polderbaan. Tijdens het baanonderhoud is...
×