Clicky

dinsdag 22 oktober 2024 - 13:29 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsTwee doden gevonden in hotel Wassenaar, politie doet onderzoek

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar, politie doet onderzoek

WASSENAAR – Dinsdagochtend vroeg zijn in een hotel aan de Katwijkseweg in Wassenaar twee overleden personen gevonden onder verdachte omstandigheden.

De hulpdiensten zijn aanwezig en de politie onderzoekt wat er gebeurd is. Daarbij wordt rekening gehouden met alle scenario’s, zegt een woordvoerster. Het kan bijvoorbeeld gaan om een misdrijf, maar ook om suïcide of een ongeluk.

De twee zouden zijn gevonden na een melding ‘ongeval gevaarlijke stoffen’ bij het hotel. Die melding kwam rond 05.20 uur binnen, zegt de woordvoerster.

Volgens de regionale nieuwssite Regio15 is het pand ontruimd en zijn brandweereenheden uit Wassenaar en Den Haag aanwezig. Het zou gaan om Hotel Wassenaar, waar volgens regionale media tegenwoordig wooneenheden zitten die voornamelijk worden gebruikt voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Dat kan de politie desgevraagd niet bevestigen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vanaf nu meer ligplaatsen voor langere periode in Amsterdamse haven

AMSTERDAM - Binnenvaartschippers kunnen vanaf nu een ligplaats aan de Sumatra- of Surinamekade aanvragen voor een langere periode, namelijk drie weken bovenop de standaardperiode...