Clicky

zondag 20 oktober 2024 - 05:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsMartin Garrix voor de vijfde keer de populairste dj ter wereld

Martin Garrix voor de vijfde keer de populairste dj ter wereld

AMSTERDAM – Martin Garrix is zaterdag in Amsterdam door het prestigieuze Britse magazine DJ Mag uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld. De Nederlander pakt de titel voor de vijfde keer en evenaart daarmee het record van collega Armin van Buuren. De dj kreeg de prijs ook uit handen van Van Buuren.

De 28-jarige Martin Garrix neemt de titel dit jaar over van David Guetta, die vorig jaar tot de populairste dj werd uitgeroepen. Garrix stond toen op de derde plaats, nadat hij in 2022 ook de eerste plek innam. In 2016, 2017 en 2018 stond Garrix drie jaar achtereen op de eerste plaats in de Top 100.

“Ik sta op de lijst met al mijn idolen”, aldus Garrix in een reactie. “Ik kijk op tegen Armin, ik kijk op tegen Tiësto. Om tussen die gasten te staan voelt heel onwerkelijk. Mijn grootste zorg toen ik de lijst binnenkwam en bovenaan eindigde, was dat het vanaf daar alleen maar bergafwaarts kon gaan. Dus het is heel bijzonder dat we weer op de eerste plek staan.”

De bekendmaking van de DJ Mag Top 100, de lijst van populairste dj’s ter wereld, vond plaats tijdens AMF op het Amsterdam Dance Event (ADE). De ontknoping van de lijst keerde daarmee na twee jaar afwezigheid terug op het Amsterdam Music Festival in de Johan Cruijff ArenA. Na zijn overwinning betrad Martin Garrix het podium voor een optreden om zijn zege te vieren.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Transportbranche ‘niet gelukkig’ met strengere Franse controles

ZOETERMEER - De transportbranche is "niet gelukkig" met de strengere grenscontroles in Frankrijk vanaf 1 november. "Als er files en vertragingen ontstaan is dat...
×