Clicky

zaterdag 19 oktober 2024 - 21:55 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsNetanyahu na aanval op zijn woning: niets zal ons afschrikken

Netanyahu na aanval op zijn woning: niets zal ons afschrikken

CAESAREA – De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft met een videoboodschap gereageerd op de droneaanval op zijn woning. Volgens Israëlische media benadrukt hij daarin dat “niets ons zal afschrikken” en dat Israël “de oorlog zal winnen”.

Volgens een woordvoerder was Netanyahu niet thuis toen de drone insloeg in Caesarea, waar Netanyahu een privévilla heeft, naast zijn ambtswoning in Jeruzalem. Het is niet duidelijk of de woning ook geraakt is door de drone, die vermoedelijk van Hezbollah afkomstig is.

“Twee dagen geleden hebben we de massamoordenaar Yahya Sinwar uitgeschakeld”, zei Netanyahu in de video. “Zoals ik eerder zei, zijn we verwikkeld in een existentiële oorlog en zullen we doorgaan tot het einde.”

Sinwar was de hoogste leider van de Palestijnse militante beweging Hamas. Die wordt gesteund door de Libanese bondgenoot Hezbollah, die volgens Israël zaterdag meer dan honderd drones en raketten heeft afgevuurd op het noorden van Israël.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Transportbranche ‘niet gelukkig’ met strengere Franse controles

ZOETERMEER - De transportbranche is "niet gelukkig" met de strengere grenscontroles in Frankrijk vanaf 1 november. "Als er files en vertragingen ontstaan is dat...
×