Clicky

vrijdag 18 oktober 2024 - 16:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerOmleidingen en vertraging door werk aan A15 Ridderkerk-Gorinchem

Omleidingen en vertraging door werk aan A15 Ridderkerk-Gorinchem

RIDDERKERK – Weggebruikers die komend weekend over snelweg A15 van Rotterdam naar Gorinchem willen rijden, moeten rekening houden met omleidingen en forse vertragingen tot wel een uur. De weg is van vrijdag 22.00 uur tot maandag 05.00 uur dicht tussen de afritten Ridderkerk-Zuid en de aansluiting met de N3 door werk aan de weg, meldt Rijkswaterstaat.

De situatie ter plaatse wordt nog verder bemoeilijkt omdat ook de verbinding tussen de A15 en de A38 bij Ridderkerk-Noord dicht is. Door weggespoelde grond is op die weg een holte ontstaan waardoor er risico op verzakking is. Het herstelwerk duurt tot woensdagochtend 23 oktober.

Het werk aan de A15 leidde de afgelopen tijd meermalen tot grote problemen op de weg. Rijkswaterstaat vervangt op de A15 onder meer het asfalt. In het weekend van vrijdag 25 oktober 21.00 tot maandag 28 oktober 05.00 uur wordt het werk afgerond. Dat weekend zijn verbindingswegen rond knooppunt Deil afgesloten.

LEES OOK
Heinenoordtunnel twee weken dicht vanwege renovatie

Rijkswaterstaat roept weggebruikers op hun reisgedrag aan te passen en niet aan te sluiten in de file. Met informatiepanelen langs de weg staan alternatieve routes aangegeven.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Schip leeggepompt en onder stuw Borgharen vandaan gehaald

MAASTRICHT - Het vrachtschip dat zaterdag vastliep tegen de stuw in Borgharen bij Maastricht is losgetrokken. Rijkswaterstaat pompte het schip vrijdag leeg, nadat eerst...
×