Clicky

donderdag 17 oktober 2024 - 16:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsMinderjarige jongen ernstig gewond bij verkeersongeval in Hoornsterzwaag

Minderjarige jongen ernstig gewond bij verkeersongeval in Hoornsterzwaag

HOORNSTERZWAAG – Bij een ernstig verkeersongeval aan de Bij de Leijwei in Hoornsterzwaag is in de nacht van woensdag op donderdag een minderjarige jongen uit Gorredijk ernstig gewond geraakt.

Een andere minderjarige jongen uit Gorredijk, de bestuurder van de auto, wordt verdacht van het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval en het rijden zonder rijbewijs. De politie doet nader onderzoek naar het incident.

Rond 01:40 uur ontving de politie een melding van een personenauto die te water was geraakt aan de Bij de Leijwei in Hoornsterzwaag. Ter plaatse troffen ze een personenauto aan die op de kop in de sloot lag. Een minderjarige jongen uit Gorredijk raakte ernstig gewond en is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere minderjarige jongen uit Gorredijk, de bestuurder van de auto, raakte gewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder wordt verdacht van het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval en het rijden zonder rijbewijs. Hij zal worden verhoord. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit verkeersongeval. Zo is ter plaatse sporenonderzoek gedaan en worden camerabeelden uit de omgeving van het ongeval bekeken.

LEES OOK
Jongetje (4) botst met taxibusje, met traumahelikopter vervoerd

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe Actros F met sterke motor en luxe uitrusting voor De...

GOES - De Koster Transport uit Goes heeft een nieuwe Actros F-trekker toegevoegd aan het toch al indrukwekkende wagenpark met diverse Mercedes-Benz trucks. De...