Clicky

donderdag 17 oktober 2024 - 14:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSOvernames en Fusies2M Logistics Group neemt Deane Europe BV over

2M Logistics Group neemt Deane Europe BV over

BARENDRECHT – Deane Europe B.V. is per 15 oktober overgenomen door de 2M Logistics Group.

Onder leiding van Marcel Hulsker, CEO van 2M Logistics BV, breidt het bedrijf de capaciteiten verder uit en versterken zij hun logistieke dienstverlening. “Met deze overname voegen we de expertise en ervaring van Jan Willem Drent, voormalig eigenaar en directeur van Deane Europe B.V. , toe aan ons groeiende netwerk”, aldus Marcel Hulsker.

Deane Europe B.V. is wereldwijd actief in transport- en logistieke oplossingen. Gelegen nabij de belangrijkste havengebieden van Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens van Amsterdam, Brussel en Luxemburg biedt Deane Europe B.V. uitgebreide diensten aan, zoals LCL-/FCL-zendingen, projectverzendingen en luchtvracht.

Het ervaren team opereert wereldwijd, en geen uitdaging is hen te groot. Of het nu gaat om complexe logistieke vraagstukken of snelle verzendingen, Deane Europe B.V. staat altijd voor de klant klaar.

“Samen met Deane Europe B.V. versterkt 2M Logistics BV de positie in de logistieke sector en blijven we ons inzetten voor het leveren van uitstekende service aan onze klanten”, besluit Hulsker.

LEES OOK
Melis Logistics neemt Schraven Transport uit Nijmegen over
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Rijkswaterstaat: uitgespoelde grond onder A38 op tijd ontdekt

RIDDERKERK - Het euvel onder het wegdek waardoor de snelweg A38 bij Ridderkerk sinds woensdag is gesloten, is tijdig opgemerkt, stelt Rijkswaterstaat. Door weggespoelde...