Clicky

dinsdag 15 oktober 2024 - 13:29 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSSpoorvervoerTreinverkeer Rotterdam-Den Haag verstoord door spoorwerkzaamheden

Treinverkeer Rotterdam-Den Haag verstoord door spoorwerkzaamheden

DEN HAAG – ProRail werkt van dinsdag 22 oktober tot en met zondag 3 november aan het spoor tussen Rotterdam en Den Haag. Reizigers moeten daarom rekening houden met aangepaste treindiensten en langere reistijden tussen deze twee steden.

Van 22 oktober tot en met 1 november rijden er geen treinen rijden tussen Rotterdam Centraal en Delft Campus. Reizigers kunnen tijdens deze periode met de trein naar Rotterdam Blaak en daar overstappen op de metro naar Schiedam Centrum. Daarvandaan rijden NS-bussen naar de campus. Deze reis duurt ongeveer 27 minuten langer dan een normale treinreis tussen Rotterdam Centraal en Delft Campus. Het wordt afgeraden om tijdens de spits de bus te pakken vanwege extra drukte.

Tijdens de laatste twee dagen van de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Rotterdam, Schiedam en Den Haag HS.

Gedurende de hele periode van de werkzaamheden kunnen treinreizigers tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal omreizen via Gouda. De reis duurt hierdoor zo’n twintig minuten langer. Hetzelfde geldt voor reizigers tussen Den Haag HS en Rotterdam Centraal. Daarnaast zet de NS bussen in tussen Rotterdam en Delft en tussen Delft en Den Haag HS.

LEES OOK
Fietser geschept door afslaande vrachtwagen in Rotterdam [+foto]

Tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal rijdt metrolijn E. De NS waarschuwt dat het in de metro erg druk kan zijn, vooral in de spits.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

DHL na test: Tesla Semi is klaar voor het grote publiek!

DHL zet zich in om de uitstoot in de logistiek te verminderen. Het verbeteren van de duurzaamheid van de vloot is daar een groot...
×