Clicky

maandag 14 oktober 2024 - 00:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsVier jeugdspelers voetbalclub gewond door ernstig ongeluk

Vier jeugdspelers voetbalclub gewond door ernstig ongeluk

KRIMPEN AAN DE LEK – Vier jeugdspelers van v.v. Schoonhoven zijn zaterdag gewond geraakt door een ongeluk op de N210 bij het Zuid-Hollandse Krimpen aan de Lek.

De auto waarin de spelers van Onder 19-2 zaten, raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam in het water terecht. Omstanders, teamleden en hun trainer hebben de slachtoffers uit het water gehaald, meldt de voetbalclub op zijn website. Twee slachtoffers zijn gereanimeerd, schrijft een lokale nieuwssite.

De inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht, zondag konden volgens de vereniging twee van hen weer naar huis. “Zij maken het naar omstandigheden goed”, schrijft de voetbalclub. Hoe het met de overige slachtoffers gaat, is onbekend. De club wil verder geen mededelingen doen.

De medespelers en hun ouders werden na het ongeval opgevangen in het clubhuis. Zondagmiddag konden ze daar ook nog terecht voor steun.

LEES OOK
Vrachtwagen rijdt boom uit de grond en kantelt langs N65 [+foto]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Berging vrachtschip bij stuw Maastricht maandag voorbereid

MAASTRICHT - Rijkswaterstaat begint maandag met de opbouw en voorbereiding van de berging van het vrachtschip dat zaterdag tegen de stuw Borgharen is gebotst....
×