Clicky

vrijdag 11 oktober 2024 - 16:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelDrie nieuwe DAF XG-trekkers voor De Haas Road Cargo

Drie nieuwe DAF XG-trekkers voor De Haas Road Cargo

ALMELO – NK Trucks B.V. heeft onlangs drie nieuwe DAF XG 530 Low-Deck 4×2 trekkers afgeleverd aan De Haas Road Cargo B.V. uit Aalsmeer.

Deze zeer compleet uitgevoerde trucks zijn voorzien van een MX 13 motor met 530 PK, Traxon automatisch schakelende versnellingsbak en voorzien van volledige luchtvering. Voor het comfort van de chauffeur is er gekozen voor een luchtgeveerde cabine ophanging, luxe chauffeursstoel die tevens draaibaar is en voor een goede nachtrust is er gekozen voor het elektrisch verstelbare DAF Relax bed in combinatie met een extra topper boven op het comfort matras.

Komende week worden deze trucks nog overgespoten in de huisstijl kleur van De Haas Road Cargo B.V. en zullen dan binnen een paar weken compleet met drie nieuwe opleggers hoofdzakelijk lijndiensten gaan rijden op Groot-Brittannië.

De Haas Road Cargo B.V. is een jong transportbedrijf met als kernactiviteit het dagelijks geconditioneerd groupage vervoer van bloemen en planten vanaf diverse bloemenveilingen, Hollandse kwekers en exporteurs naar bestemmingen in Duitsland en Oostenrijk.

LEES OOK
DAF levert eerste elektrische trucks van nieuwe generatie af aan Oegema, E. van Wijk en Cornelissen

Dit gebeurt met een modern wagenpark van zo’n 60 vrachtwagens. Naast de kernactiviteit in Duitsland vervoeren zij ook luchtvracht, zoals bloemen, planten en groenten naar onder andere Londen Heathrow. Deze trucks zijn uitgerust met rollerbaan systemen zodat zij ook luchtvrachtpallets kunnen vervoeren.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Storm

Zaterdagavond in kustgebied code geel voor zware windstoten

DE BILT - Aan de Nederlandse kust komen vanaf zaterdagavond zware windstoten voor. Het KNMI heeft voor de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen en...
×