Clicky

woensdag 9 oktober 2024 - 18:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelEASY Road Transport koopt elf nieuwe Krone trailers

EASY Road Transport koopt elf nieuwe Krone trailers

BARENDRECHT – Specialist in Engelandvervoer, EASY Road Transport, heeft elf nieuwe Krone schuifzeiltrailers gekocht. Met de aanschaf groeit het totaal aantal trailers naar meer dan tachtig. Directeur Thomas Hilbrands: “We groeien in een uitdagende markt en dat heeft alles met een duidelijke focus en scherpe keuzes te maken.”

EASY Road Transport is een jonge snelgroeiende expediteur die zich richt op het verzorgen van transport van en naar Engeland (Verenigd Koninkrijk). “De Brexit bleek voor ons een fantastische kans om klanten te bedienen die niet goed wisten hoe ze moesten inspelen op alle ketenveranderingen. Als expediteur ontzorgen we een groot aantal verladende bedrijven met vervoersdiensten en douaneactiviteiten. De focus op Engeland betaalt zich uit.”

Overgrote deel trailers in eigen beheer

Vanaf de start van het bedrijf, in 2020, nam het aantal trailers snel toe. Van deze trailers is een deel gehuurd, maar het overgrote deel is in eigendom van Easy Road Transport. De onderneming gebruikt de flexibele schil van enkele tientallen gehuurde trailers om te kunnen op- en afschalen als de markt daarom vraagt.

LEES OOK
Knapen Trailers bestaat 40 jaar

Hilbrands: “Dat was bijvoorbeeld in 2023 nodig, maar inmiddels groeit EASY Road Transport weer stevig. Dankzij die ontwikkeling durfden we het aan om deze elf trailers aan te schaffen. Ik denk dat het in eigen beheer hebben van trailers zich op den duur uitbetaalt. Ook na vijf of zes jaar gebruik vertegenwoordigen ze een bepaalde restwaarde.”

Schuifzeiltrailers voor Engeland transport

EASY Road Transport zet de nieuwe Krone trailers in voor het verzorgen van niet-geconditioneerd vervoer van en naar Engeland. Daarbij ligt de nadruk op het transport van hout, staal, machines, (elektrische) fietsen, auto’s en auto-gerelateerde onderdelen.

“We beschikken zowel in Nederland als Engeland over een vaste groep ADR-chauffeurs om ook gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren. We transporteren veel auto-gerelateerde goederen. Zowel de auto- als de batterijmarkt zijn interessante groeisectoren omdat Engeland minder afhankelijk probeert te zijn van Europese en Aziatische landen en dus investeert in deze branches.”

De keuze voor Krone

LEES OOK
Overwinning Labour kan gunstig zijn voor Nederlandse exporteurs

Inmiddels is de volledige trailervloot van EASY Road Transport afkomstig van Krone. Het overgrote deel van de schuifzeiltrailers is voorzien van de eigen look & feel.

“Het was erg leuk om onze EASY trailers te zien staan op de productielocatie in het Duitse Werlte.” De trailers zijn standaard voorzien van track & trace apparatuur, waarmee ze voor de EASY Road Transport planners real-time te volgen zijn. “De keuze voor één soort trailer maakt zaken als het voorbereiden voor gebruik en het onderhoud eenvoudiger.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Britse E.M. Rogers Transport vecht met succes boete voor verstekelingen aan

NORTHAMPTON - Het Britse E.M. Rogers Transport ging met succes in beroep tegen een boete van 30.000 pond (omgerekend 35.835 euro) voor verstekelingen die...
×