Clicky

dinsdag 8 oktober 2024 - 18:53 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsVoorzitter makelaarsorganisatie NVM onverwacht overleden

Voorzitter makelaarsorganisatie NVM onverwacht overleden

UTRECHT – Voorzitter Peter Brussel van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is zondagavond onverwacht overleden. Hij was herstellende van een medische ingreep, maar kreeg onverwachte complicaties, laat de makelaarsorganisatie weten.

Brussel (1957) werd in 2022 benoemd tot algemeen voorzitter van de NVM, als vaste opvolger van de dat jaar vertrokken Onno Hoes. Anders dan zijn voorganger trad Brussel minder op de voorgrond. De NVM noemde hem bij zijn aantreden een bestuurder met ruime ervaring in brancheorganisaties in diverse sectoren.

Brussel stond volgens de NVM bekend als “nuchtere Noord-Hollander en levensgenieter. Recht door zee en recht uit het hart”. Eerder vervulde hij ook managementposities in de retail, onder meer bij BCC en Blokker. Ook was Brussel sinds 2013 algemeen voorzitter van ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie HISWA-RECRON.

Over de mogelijke opvolging van Brussel bij de NVM en HISWA-RECRON is nog niets bekend. “We gaan Peter en zijn directe, duidelijke en daadkrachtige leiderschap missen als vereniging”, reageert NVM-vicevoorzitter Lana Gerssen. Ook autobrancheclub BOVAG reageert geschokt. Brussel was de laatste voorzitter van de eerdere brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven FOCWA en stond aan de wieg van de fusie tussen FOCWA en BOVAG Schadeherstelbedrijven.

LEES OOK
NVM: vakantiehuisjes veel minder gewild, wel weer duurder
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Gewelddadige overval op vrachtwagenchauffeur, flinke som geld gestolen

DETTELBACH - Zondagochtend vroeg vielen tot nu toe onbekende daders een vrachtwagenchauffeur aan en stalen geld. Bij de gewelddadige aanval raakte de 52-jarige man...
×