Clicky

maandag 7 oktober 2024 - 15:40 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsHenk van Harn nieuwe Commercieel directeur PLUS

Henk van Harn nieuwe Commercieel directeur PLUS

UTRECHT – PLUS benoemt Henk van Harn tot nieuwe Commercieel directeur. Met deze benoeming worden de directiegebieden Commercie en Klant & Formule samengevoegd, een belangrijke stap op weg naar een slagvaardiger servicekantoor. Henk start per 1 november 2024 bij PLUS.

De laatste jaren was Henk binnen het management team van Albert Heijn verantwoor- delijk voor Merchandising & Sourcing. Naast zijn commerciële verantwoordelijkheid gaf hij leiding aan de sourcing afdeling.

Hij heeft veel ervaring met data driven omnichannel categorie management en retail media en heeft vernieuwing gebracht op het gebied van formule propositie, campagnes en digitalisering. Zijn strategische kwaliteiten en zijn onderliggende financiële achtergrond geven hem een stevige basis. Gedurende twintig jaar heeft hij diverse managementfuncties vervuld, maar ook waardevolle ervaring opgedaan in de operatie.

Aart van Haren, algemeen directeur PLUS: “Met Henk hebben we iemand aangetrokken die alles in huis heeft om deze commerciële rol succesvol vorm te geven. Hij heeft een rijke ervaring, een passie voor transformatieprojecten en brengt energie en ondernemerschap. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking en heet hem van harte welkom bij PLUS.”

LEES OOK
Albert Heijn opent nieuw gemechaniseerd Home Shop Center in Zwolle
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

520 pk sterke MAN Lion’s Coach voor FL Reizen

MIDDELHARNIS - Michel de Bruin van FL Reizen uit Middelharnis heeft een Nederlandse primeur met zijn nieuwe MAN Lion’s Coach. Dit is namelijk de...
×