Clicky

dinsdag 1 oktober 2024 - 19:41 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLogistiekDistributiecentrum Rotterdam Maasvlakte verhuurd door SIM aan PTP Netherlands

Distributiecentrum Rotterdam Maasvlakte verhuurd door SIM aan PTP Netherlands

ROTTERDAM – Savills Investment Management heeft een huurovereenkomst getekend met PTP Netherlands B.V., een internationale logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van goederen, producten en diensten over de hele wereld, voor een distributiecentrum aan de Makassarstraat 1.

Het object is gelegen op de Rotterdam Maasvlakte en omvat circa 8.600 m2, bestaande uit circa 6.700 m2 opslagruimte, 1.600 m2 mezzanine, 250 m2 kantoorruimte en 2.000 m2 buitenterrein. Rotterdam Maasvlakte is strategisch gelegen nabij snelweg A15, die directe routes biedt naar Rotterdam en Nijmegen.

Tevens maakt de A15 deel uit van de Ring Rotterdam met verbindingen naar Amsterdam, Breda en België via snelwegen A4 en A16. Rotterdam Maasvlakte biedt bovendien spoorwegvoorzieningen en containerbinnenvaartdiensten, waardoor internationale distributie, via de directe verbinding met onder andere de haven van Rotterdam, binnen handbereik liggen. Een ideale locatie voor de logistieke dienstverlening van PTP Netherlands B.V.

Verhuurder Savills Investment Management werd commercieel geadviseerd door JLL, in collegiale samenwerking met Savills.

LEES OOK
Terminals van ECT gaan over op walstroom
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Auto onder trailer op A1: één dode [+foto]

DE LUTTE - Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de A1 bij De Lutte. Een auto...
×