Clicky

maandag 30 september 2024 - 15:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLogistiekP3 verwelkomt eerste huurder in nieuw P3 park Herkenbosch

P3 verwelkomt eerste huurder in nieuw P3 park Herkenbosch

AMSTERDAM – P3 Logistic Parks, een toonaangevende Europese investeerder, ontwikkelaar en eigenaar van logistiek vastgoed, heeft voor P3 Herkenbosch een huurovereenkomst getekend met een wereldwijde pakketdienst. P3 Herkenbosch is momenteel in aanbouw en wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 opgeleverd.

Deze eerste huurder zal vanaf december 2024 28.000 m² in gebruik nemen, goed voor ongeveer 45 procent van de totale capaciteit van de locatie. Vanaf december komt ook de resterende 35.000 m² hoogwaardige verhuurbare ruimte beschikbaar. Makelaars Uijthoven Vastgoedadvies en JLL ondersteunen P3 bij de verhuur.

Léon Vié, Managing Director voor Nederland en België bij P3: “We zijn verheugd de eerste huurder te mogen verwelkomen in ons gebouw in Herkenbosch. We bieden hen alle voordelen van dit ultramoderne pand, dat zorgvuldig is ontworpen en waarbij duurzaamheid centraal staat. Wij kijken ernaar uit om hun activiteiten in dit hoogwaardige, energiezuinige magazijn te ondersteunen en een huurder te verwelkomen voor de resterende 55 procent.”

LEES OOK
KNMI waarschuwt voor langdurige regen in Zuid-Limburg

P3 Herkenbosch, gelegen op een topbedrijvenpark in Limburg, zal bij oplevering ruim 62.000 m² magazijnruimte bieden met een uitstekende bereikbaarheid via de N570 en A73, waardoor de verbindingen naar België en Duitsland worden gefaciliteerd.

De faciliteit is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en is voorzien van LED-verlichting, een watermanagementsysteem, fietsenstalling en de mogelijkheid voor installatie van zonnepanelen. P3 streeft naar het behalen van een BREEAM ‘Excellent’ certificering voor deze ontwikkeling.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS