Clicky

zaterdag 28 september 2024 - 15:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerWichers Trucking verder als Harmelink Trucking en Transport na directiewisseling

Wichers Trucking verder als Harmelink Trucking en Transport na directiewisseling

VRIEZENVEEN – Vanaf maandag 30 september gaat Wichers Trucking uit Vriezenveen verder onder de naam Harmelink Trucking en Transport.

Reden voor de naamswijziging is dat  eigenaar Gerard Harmelink na 33 jaar in het transport en 12 jaar als eigen baas het stokje overdraagt aan de volgende generatie. Vanaf maandag 30 september zullen zoon Wesley en schoondochter Maud aan het roer staan van het familiebedrijf. Beiden hebben al tien jaar meegedraaid binnen het bedrijf, aldus Gerard Harmelink.

“Vol vertrouwen in de toekomst, geef ik graag de regie door. Ja, de naam veranderd, maar dat is dan ook alles, de rest blijft zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Jong, maar toch ervaren, ambitieus, vol energie, en gemotiveerd om de klant de beste service te bieden”, vertelt Harmelink sr.

“Uiteraard ben ik nog te jong en te gedreven om achter de geraniums te gaan zitten, bovendien vind ik persoonlijk contact met mensen en klanten veel te leuk om er zomaar mee te stoppen. Gelukkig krijg ik hierdoor meer tijd om onze trouwe klanten persoonlijk te bezoeken, hiervoor was in het verleden wel eens te weinig tijd. Ik kijk hier al vol verlangen naar uit”, aldus Harmelink sr.

Wichers Trucking is is gespecialiseerd in het transporteren (trucken) van trailers op one-way basis. Ook verzorgen zij voor diverse transportbedrijven de one-way trucking van en naar diverse havens.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Al vroeg files op A10 Amsterdam door werk aan de weg

AMSTERDAM - De wegwerkzaamheden aan de zuidkant van snelweg A10, de ring van Amsterdam, leiden zaterdag al vroeg tot files op de wegen rond...
×