Clicky

vrijdag 27 september 2024 - 21:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerGrote drukte op Nederlandse wegen door regen en harde wind

Grote drukte op Nederlandse wegen door regen en harde wind

DEN HAAG – Door de regen en de harde wind is het druk op de Nederlandse wegen. Volgens de ANWB stond er vrijdag op het hoogtepunt 830 kilometer file.

Inmiddels neemt de drukte iets af. Rond 17.15 uur stond er nog 760 kilometer file op de A- en N-wegen. Gemiddeld staat er op het drukste moment op vrijdag in deze periode van het jaar 520 kilometer file, aldus de ANWB.

Het is in het hele land erg druk, zegt een woordvoerder van ANWB Verkeersinformatie. Het zwaartepunt van de drukte ligt in de Randstad, Noord-Brabant en Gelderland. Op onder meer de A20 tussen Gouda en Hoek van Holland liep de vertraging op tot meer dan een uur door een ongeluk. De weg is inmiddels weer vrij, maar er is nog altijd vertraging.

Ook rond Utrecht is het erg druk, ziet Rijkswaterstaat. Door een pechgeval op de A12 ter hoogte van Bunnik is de spitsstrook in de richting van Arnhem dicht.

LEES OOK
Fietser in zorgwekkende toestand na mogelijk opzettelijke aanrijding door ANWB-busje
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Dinsdag geen vertrekkende vluchten vanaf Brussels Airport door staking

BRUSSEL - Alle vertrekkende vluchten vanaf de internationale luchthaven Brussels Airport worden op dinsdag 1 oktober geannuleerd om een nationale staking in België. Er kunnen...
×