Clicky

vrijdag 27 september 2024 - 19:03 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsRechter: bewoners van vakantiepark in Ommel van Peter Gillis moeten vertrekken

Rechter: bewoners van vakantiepark in Ommel van Peter Gillis moeten vertrekken

DEN BOSCH – Zes bewoners moeten binnen 48 uur een vakantiepark in Ommel verlaten. Hun chalet hoeven ze niet te verwijderen. Dit besliste de kort gedingrechter van de rechtbank Oost-Brabant vrijdag.

De gemeente Asten wil al een tijdlang dat alle bewoners van het vakantiepark vertrekken. De meeste bewoners gaven hieraan inmiddels gehoor, maar negen bewoners wilden niet weg. Het vakantiepark startte daarom een spoedprocedure om die bewoners alsnog weg te krijgen. Ook zouden zij hun chalet van de standplaats moeten verwijderen.

Afgelopen donderdag kwamen het vakantiepark en de bewoners bij elkaar in de rechtbank voor de behandeling van deze kwestie. Na die zitting maakte het vakantiepark met drie bewoners afspraken, met de zes andere bewoners is geen overeenstemming bereikt.

De kort gedingrechter beslist nu dat de drie bewoners en het vakantiepark de gemaakte afspraken moeten nakomen. De zes andere bewoners moeten hun standplaats verlaten. Zij krijgen daarvoor 48 uur de tijd. Het chalet hoeven zij niet te verwijderen van de standplaats.

LEES OOK
Verdediging Peter Gillis mag getuigen horen in fraudezaak
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Grote drukte op Nederlandse wegen door regen en harde wind

DEN HAAG - Door de regen en de harde wind is het druk op de Nederlandse wegen. Volgens de ANWB stond er vrijdag op...
×