Clicky

woensdag 25 september 2024 - 20:23 uur
HomeMEER NIEUWSCriminaliteitDode bij buskaping in Amerikaanse stad Los Angeles

Dode bij buskaping in Amerikaanse stad Los Angeles

LOS ANGELES – Zeker een persoon is om het leven gekomen bij een buskaping in Los Angeles. Amerikaanse media berichten dat de autoriteiten na een achtervolging een verdachte konden oppakken.

Het incident zou ‘s nachts hebben plaatsgevonden in de stad. De kaper zou de bestuurder van een lijnbus met een vuurwapen hebben bedreigd en hebben gedwongen verder te rijden. Plaatselijke media berichten dat ook zeker twee passagiers in de bus zaten.

De politie gebruikte onder meer een spijkermat om het voertuig te stoppen. Ze vonden naderhand een ernstig gewonde persoon met schotwonden in de bus. Het gaat kennelijk om een passagier. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis.

De buschauffeur kon uit een raam klimmen en bleef ongedeerd. Ook de tweede passagier zou niet gewond zijn geraakt. Het is nog onduidelijk waarom de bus is gekaapt en of de verdachte ook zelf achter het stuur heeft gezeten.

LEES OOK
1.000 euro boete voor chauffeur zonder rijbewijs van bus met kinderen
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Veel klachten over busvervoerder EBS in Flevoland

LELYSTAD - In september zijn veel klachten over busvervoerder EBS binnengekomen bij de provincie Flevoland en meerdere politieke partijen. De vervoerder rijdt al een...
×