Clicky

woensdag 25 september 2024 - 14:34 uur
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsVier verdachten aangehouden voor overlijden 38-jarige Leidenaar

Vier verdachten aangehouden voor overlijden 38-jarige Leidenaar

LEIDEN – Woensdagochtend heeft de politie nog eens vier verdachten aangehouden in verband met de dood van een 38-jarige Leidenaar. Eerder werd ook al een verdachte in deze zaak aangehouden.

De politie kreeg donderdag 6 juni omstreeks 19.30 uur een melding van het aantreffen van een overleden man in een woning aan de Korte Langestraat in Leiden.

Omdat er aanwijzingen waren dat er sprake was van een misdrijf, startte onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Uit het onderzoek is gebleken dat de man inderdaad door een misdrijf om het leven kwam.

Gaande het onderzoek kwam er zicht op een aantal verdachten. Een van hen, een 22-jarige Nederlander, werd op 21 juni aangehouden in Spanje. Hij is inmiddels overgeleverd aan de Nederlandse autoriteiten en zit nog vast. Vandaag werden nog vier verdachten aangehouden, twee Leidenaars van 28 en 29 jaar, een 28-jarige man uit Leiderdorp en een 31-jarige uit Voorschoten De laatste werd door een arrestatieteam aangehouden. Na de aanhoudingen zijn doorzoekingen verricht in de woningen van de verdachten.

LEES OOK
Veel onwelwordingen bij marathon in Leiden

De verdachten zijn voor verhoor ingesloten en zitten in volledige beperkingen, wat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Dat maakt dat politie en OM terughoudend zijn met het delen van verdere inhoudelijke informatie over de zaak.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Track-and-tracecodes pakketten PostNL werken niet door storing

DEN HAAG - Mensen die een pakketje verwachten van PostNL, kunnen momenteel niet zien waar die is. Een woordvoerster van PostNL meldt dat er...
×