Clicky

dinsdag 24 september 2024 - 23:23 uur
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsBert Huisjes 'komt voorlopig niet terug' bij WNL

Bert Huisjes ‘komt voorlopig niet terug’ bij WNL

HILVERSUM – Bert Huisjes komt voorlopig niet terug bij WNL. Dat laat de raad van toezicht (rvt) van WNL dinsdag weten. De rvt reageert hiermee op “een verkeerd beeld” dat is ontstaan na een eerdere mail aan WNL-medewerkers die maandag werd verstuurd, laat een woordvoerder weten aan het ANP.

In die mail van maandag werd niets gezegd over de rol die Huisjes als bestuurder had bij de omroep. De rvt leek daarmee de eerdere beslissing intact te houden om Huisjes wel terug te laten keren als bestuurder, maar niet als hoofdredacteur. Over zijn rol als hoofdredacteur kwamen eerder klachten, omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Dinsdag verstuurde de rvt een nieuw bericht aan alle werknemers, waarmee volgens de WNL-woordvoerder “een misverstand uit de weg moest worden geruimd”. “Daarom ter verduidelijking van onze bedoelingen het volgende: Bert Huisjes komt voorlopig niet terug”, staat in dat bericht. “Wij willen eerst dat de gesprekken in rust en zorgvuldigheid gevoerd worden. Voor ons ligt de uitkomst daarvan niet vast.”

LEES OOK
Auto onder vrachtwagen trailer op A4 [+foto]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bovenleiding bij Schiphol nog steeds defect, ‘wel meer treinen’

SCHIPHOL - Door een defecte bovenleiding kan een deel van de sporen en perrons bij Schiphol dinsdagavond niet gebruikt worden maar "inmiddels rijden steeds...
×