Clicky

maandag 23 september 2024 - 21:23 uur
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsVerdachte doden vrouw Rijswijk langer vast en ook verdacht van vier pogingen...

Verdachte doden vrouw Rijswijk langer vast en ook verdacht van vier pogingen doodslag

DEN HAAG – De 57-jarige man die is aangehouden na een dodelijke schietpartij in Rijswijk, blijft veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank Den Haag besloten. De man wordt verdacht van moord.

Op vrijdagavond 20 september werd het slachtoffer dood aangetroffen in een portiek van een flat aan de Galjoenstraat in Rijswijk. De verdachte was nog in de flat aanwezig toen de politie arriveerde en werd daar direct aangehouden.

De man wordt naast moord ook verdacht van poging doodslag op het kind van het slachtoffer, die was in de directe nabijheid van zijn moeder toen er werd geschoten. Ook wordt de man verdacht van poging doodslag op drie buurtbewoners, meldt het Openbaar Ministerie.

De verdachte moet binnen twee weken voor de raadkamer van de rechtbank verschijnen, die bepaalt of zijn voorarrest wordt verlengd.

LEES OOK
Zwaargewonde vrouw steekpartij Amsterdam overleden
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Noordoost-Nederland wil financieel bijdragen aan Nedersaksenlijn

ASSEN - Overheden en bedrijven uit het noordoosten van Nederland willen financieel bijdragen aan de totstandkoming van de Nedersaksenlijn, een treinspoor dat Groningen en...
×