Clicky

donderdag 19 september 2024 - 21:54 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDirectiewisseling bij Bentvelzen Transport & Logistiek

Directiewisseling bij Bentvelzen Transport & Logistiek

BLEISWIJK – Na een indrukwekkende carrière van 52 jaar neemt Kees Bentvelzen afscheid als directeur van Bentvelzen Transport & Logistiek. Ondanks zijn aanhoudende passie voor het bedrijf, is het tijd om plaats te maken voor nieuw leiderschap en frisse energie binnen het familiebedrijf. Hij wordt opgevolgd door Arnoud de Vries.

Kees Bentvelzen trad in 1976 toe als directeur van Bentvelzen Transport & Logistiek. Samen met zijn broer Peter transformeerde hij het bedrijf van een eenmanszaak met één vrachtwagen naar een bloeiende onderneming.

“Met gepaste trots en dankbaarheid kijk ik terug op de route die we als bedrijf hebben bewandeld en de ontwikkelingen die we gerealiseerd hebben”, aldus Kees.

Na een gezamenlijke en zorgvuldige zoektocht naar een opvolger voor Kees, gaat Peter Bentvelzen samen met Arnoud de Vries de directie vormen van Bentvelzen Transport & Logistiek. Arnoud de Vries brengt onder meer uitgebreide ervaring in de transport en logistieke sector met zich mee, om verder te kunnen bouwen aan het bedrijf.

LEES OOK
Nieuwe bedrijfsleiding voor G. de Kruijf

“We zijn ervan overtuigd dat met deze stap Bentvelzen Transport & Logistiek, op de ingeslagen weg, zich verder kan ontwikkelen. We zullen ons blijven inzetten voor het welzijn van ons team en de kwaliteit van onze diensten”, zegt Peter Bentvelzen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vluchten Lufthansa en Air France op Tel Aviv langer opgeschort

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air France hebben besloten hun vluchten van en naar onder meer Tel Aviv langer op te schorten. Eerder deze...
×