Clicky

donderdag 19 september 2024 - 18:34 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsLange tijd bedreigde Vlaardingse loodgieter overleden

Lange tijd bedreigde Vlaardingse loodgieter overleden

AMSTERDAM – Ron van Uffelen, de langdurig bedreigde Vlaardingse loodgieter, is overleden. Dat laten de nabestaanden via advocaat Richard Korver weten. “De oorzaak van het overlijden is naar het zich laat aanzien een medische”, schrijft advocatenkantoor Korver in het bericht van het overlijden.

Van Uffelen, zijn gezin en zijn bedrijfsbezittingen zijn lange tijd doelwit geweest van een reeks ontploffingen.

Van Uffelen laat een vrouw en twee kinderen achter. “De familie is ontsteld en vraagt eenieder hun privacy te respecteren, terwijl zij dit totaal onverwachte en grote verlies proberen te bevatten”, schrijft Korver.

Ruim twintig aanslagen

De loodgieter kreeg te maken met ruim twintig aanslagen of pogingen daartoe. Hij mocht daarom op last van de Vlaardingse burgemeester Bert Wijbenga meermalen zijn huis aan de Gretha Hofstralaan niet meer in. De man en zijn gezin konden begin juli weer terugkeren naar de woning. Rond de woning golden nog wel extra veiligheidsmaatregelen, zoals cameratoezicht en extra surveillances.

LEES OOK
Rusland dient klacht in bij Duitsland over onderzoek Nord Stream

Begin deze maand werd nog een 16-jarige jongen aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een explosie bij de garagebox van de loodgieter eind maart. Het is nog altijd niet duidelijk wat de aanleiding is van het geweld.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vluchten Lufthansa en Air France op Tel Aviv langer opgeschort

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air France hebben besloten hun vluchten van en naar onder meer Tel Aviv langer op te schorten. Eerder deze...
×