Clicky

donderdag 19 september 2024 - 18:37 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsGewonden bij steekpartij op Leicester Square in Londen

Gewonden bij steekpartij op Leicester Square in Londen

LONDEN – Bij een steekpartij op het bekende Leicester Square in Londen zijn een 11-jarig meisje en een 34-jarige vrouw gewond geraakt. De politie heeft een man opgepakt.

Het lijkt niet te gaan om terrorisme, meldt de politie. Er is niets bekendgemaakt over het motief van de man, die volgens BBC News werd overmeesterd door omstanders. De politie denkt dat er geen andere verdachten zijn.

De vrouw en het kind zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje heeft behandeling in het ziekenhuis nodig, maar haar verwondingen zijn niet levensbedreigend. De vrouw heeft lichtere verwondingen.

Leicester Square is een van de bekendste pleinen in de Britse hoofdstad. Het plein en de omliggende straten worden door veel toeristen bezocht. Er zitten winkels, restaurants, bioscopen en theaters. Het gebied trekt wekelijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers.

LEES OOK
Aanhouding in verband met onderzoek naar steekpartij Solingen
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vluchten Lufthansa en Air France op Tel Aviv langer opgeschort

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air France hebben besloten hun vluchten van en naar onder meer Tel Aviv langer op te schorten. Eerder deze...
×