Clicky

zaterdag 28 september 2024 - 17:28 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsBirgit Schuurman: Ali B probeerde mij in lift te kussen

Birgit Schuurman: Ali B probeerde mij in lift te kussen

HAARLEM – Ali B zou rond de opnames van het AVROTROS-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko hebben geprobeerd om Birgit Schuurman te kussen. Dat stelt de zangeres en actrice in haar verklaring aan de politie waaruit de rechter woensdag citeerde.

B. zou met Schuurman zijn meegelopen naar haar hotel en daarna met haar in de lift zijn gestapt. Daar duwde hij ongevraagd zijn tong in haar mond, stelt zij. Schuurman was daar niet van gediend, waarna B. zou zijn afgedropen.

B. zei tijdens de zitting niet meer te weten of er een kus is uitgewisseld. “Het is ook alweer tien jaar geleden. Ik weet wel dat we in de lift stonden”, verklaarde hij. Volgens de rapper had hij met Schuurman net zo’n “flirterige geschiedenis” als met Ellen ten Damme, die hem beschuldigt van verkrachting.

Iris Hond

Pianist Iris Hond zou eenzelfde soort ervaring hebben gehad, maar verklaarde tegenover de politie dat B. “gewoon een flirt” is. Ze had er zelf geen negatief gevoel aan overgehouden.

LEES OOK
Rechtbank staat nieuwe getuigenverklaring toe in zedenzaak Ali B

Schuurman wilde een verklaring afleggen in de zedenzaak rond B. omdat ze de slachtoffers wilde ondersteunen, werd eerder bekend.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Wichers Trucking verder als Harmelink Trucking en Transport na directiewisseling

VRIEZENVEEN - Vanaf maandag 30 september gaat Wichers Trucking uit Vriezenveen verder onder de naam Harmelink Trucking en Transport. Reden voor de naamswijziging is dat ...
×