Clicky

zaterdag 5 oktober 2024 - 07:06 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsTien gewonden door blikseminslag in Dresden

Tien gewonden door blikseminslag in Dresden

DRESDEN – In de Duitse stad Dresden zijn tien personen gewond geraakt door de bliksem. Vier slachtoffers hebben volgens de brandweer levensgevaarlijke verwondingen opgelopen.

De bliksem sloeg maandag in op de oevers van de Elbe. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, lagen daar vier personen in het gras. Twee mannen hadden een hartstilstand en moesten gereanimeerd worden.

De hulpdiensten troffen in de omgeving meer gewonden aan. Alle slachtoffers kregen medische hulp, voordat ze werden overgebracht naar ziekenhuizen in de regio.

De politie zette het gebied af en zocht met een helikopter naar eventuele andere gewonden. Er werden geen slachtoffers meer gevonden, maar er wordt niet uitgesloten dat ze zelf zijn vertrokken. De hulpdiensten roepen mensen die in het gebied waren op direct medische hulp te zoeken bij hartkloppingen, tintelingen in de ledematen of andere klachten.

LEES OOK
AfD-politicus, Hans-Jürgen Zickler, aangevallen in Dresden
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen met horizontale boormachine gestolen [+foto]

VERL - Tussen zaterdag 28 september 14:30 uur en maandag 30 september 07:00 uur werd in de Industriestrasse in het Duitse Verl een vrachtwagen...
×