Clicky

zaterdag 5 oktober 2024 - 22:09 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsWhatsApp getroffen door storing

WhatsApp getroffen door storing

DEN HAAG -De wereldwijde storing bij WhatsApp is grotendeels voorbij. Op de website Allestoringen.nl werden rond 23.30 uur nog een paar honderd problemen gemeld met de berichtendienst in Nederland, waar dat er een paar uur daarvoor op het hoogtepunt nog bijna 150.000 waren. Ook bij de internationale storingsmeldsite Downdetector is het aantal meldingen flink afgenomen.

Volgens beide storingssites waren er woensdagavond ook problemen bij Facebook en Instagram, die net als WhatsApp in handen zijn van het Amerikaanse techbedrijf Meta.

WhatsApp meldde rond 21.00 uur op X bekend te zijn met de problemen. “We werken eraan om alles zo snel mogelijk weer op 100 procent te krijgen voor iedereen”, aldus de berichtendienst, die daarna niet meer met een update is gekomen. Ook Meta is nog niet met een reactie gekomen.

Vorige maand kampten Facebook, Messenger en Instagram ook al met een wereldwijde storing. Die werd volgens moederbedrijf Meta veroorzaakt door een “technisch probleem”. Wat de oorzaak van de storing van woensdagavond was, is nog niet bekend.

LEES OOK
Storing Botlekbrug houdt aan, maandag opnieuw hinder
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Italiaans onderzoek: onveilige onderdelen geleverd aan Boeing

BRINDISI - Italiaanse aanklagers hebben zeven mensen en twee bedrijven beschuldigd van fraude en het overtreden van veiligheidsregels in een onderzoek naar vermoedelijk gebrekkige...
×