Clicky

maandag 28 oktober 2024 - 20:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLogistiekDHG levert Havenstraat 11 in Schiedam op

DHG levert Havenstraat 11 in Schiedam op

SCHIEDAM – DHG heeft vandaag een nieuwe ontwikkeling van circa 9.500 m² opgeleverd aan VETUS, gelegen aan de Wilhelminahaven in Schiedam.

Eind 2021 kocht DHG een verouderd kantoorpand aan de Havenstraat 11 van Linde Gas.
Dit pand werd gesloopt om op het 9.000 m² grote perceel een modern bedrijfsgebouw te ontwikkelen. DHG nam het risico om dit gebouw speculatief te ontwikkelen. VETUS, dat al jaren in Schiedam is gevestigd, bleek de ideale huurder.

VETUS was op zoek naar een nieuwe, grotere locatie om haar verdere groei te versterken. In 2024, het jaar waarin VETUS haar 60-jarig bestaan viert, zal het de bedrijfslocatie in Schiedam in gebruik nemen.

Het gebouw is ontwikkeld om te voldoen aan de operationele behoeften van VETUS en omvat 5.722 m² bedrijfsruimte, 1.813 m² mezzanine en 1.873 m² kantoorruimte. Daarnaast zijn er 32 parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Sinds haar oprichting is VETUS een vooraanstaande speler in de maritieme sector. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om innovatieve producten voor zowel de pleziervaart als de commerciële scheepvaart.


LEES OOK
DHG en Bouwbedrijf Vrolijk tekenen voor bouw 300.000 vierkante meter Smartlog

Geen nieuws uit de transportsector meer missen? Abonneer u dan nu gratis op onderstaande nieuwsbrief(ven).

Nieuws: elke werkdag rond lunchtijd al het laatste nieuws uit de transportsector
Business: elke vrijdag rond 12 uur alleen het business-gerelateerde nieuws

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Ondanks herfstvakantie drukke avondspits door wintertijd

DEN HAAG - Ondanks de herfstvakantie is het maandagavond druk op de weg, zien de verkeersinformatiediensten van de ANWB en Rijkswaterstaat. Ze wijten dat...