Clicky

maandag 28 oktober 2024 - 12:27 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsImbema brengt webshopgemak naar de zakelijke markt

Imbema brengt webshopgemak naar de zakelijke markt

[advertorial]

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Boek kopen? Die bolle blauwe site. Een nieuwe koelkast? Die andere blauwe. Het gemak dient de mens. Dat dit ook prima voor technische producten in de zakelijke markt kan, bewijst Imbema met een nieuw online platform mét webshop. Een webshop die ‘net zo blauw’ in gebruiksgemak is als grote consumentensites.

“Bij privébestellingen vindt iedereen het heel gewoon om in te loggen bij een webwinkel”, vertelt Joost Scholten, manager online bij Imbema.

“Er zijn echter maar weinig B2B shops, die hetzelfde gebruiksgemak bieden als deze consumentensites. Daar wilden wij met onze webshop verandering in brengen. En dat is gelukt!”

De nieuwe website van Imbema bestaat ondertussen een jaar en is specifiek gericht op zakelijke klanten. Met bijna 10.000 producten verdeeld over diverse categorieën is het een digitaal warenhuis. Alleen dan business to business. Sinds enkele maanden hebben de eerste klanten ook toegang tot de afgeschermde webshop. Hier kan men 24/7 prijzen en voorraden inzien, producten bestellen, bestellingen volgen, pakbonnen inzien en facturen downloaden. Precies de zaken waar nu vaak voor gebeld of gemaild wordt.

Joost Scholten: “Wat onze shop uniek maakt, is de hoeveelheid data die we beschikbaar stellen. Klantspecifieke prijsafspraken, producten en leveringsvoorwaarden zijn na inlog allemaal zichtbaar. Daar bovenop kunnen klanten, naast actuele transacties, ook hun orderhistorie inzien. Gecombineerd met het online bestellen, bieden wij onze klanten een super compleet platform.”

“De eerste onlineklanten van Imbema weten dat inmiddels al op waarde te schatten. Vooral omdat ze hun planning veel strakker kunnen houden. Ook zijn ze veel minder tijd kwijt aan het opvragen van offertes, weten ze precies wat ze besteld hebben, wat het kost en wat de status van een bestelling is”, aldus Joost.

“Wij kennen duizenden bedrijven die geregeld, maar niet elke dag iets van ons nodig hebben. Waarom zouden die niet van deze voordelen kunnen genieten bij het afhandelen en managen van hun ordervraag?”

“Het zal nog wel even duren voordat al onze klanten toegang tot de webshop hebben. We willen zowel de klant als onze collega’s optimaal bij deze overgang begeleiden, daarom gaan we stap voor stap”, eindigt Joost.

Een account aanvragen is eenvoudig te regelen via: imbema.com/account-aanvragen.


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op


Geen nieuws uit de transportsector meer missen? Abonneer u dan nu gratis op onderstaande nieuwsbrief(ven).

Nieuws: elke werkdag rond lunchtijd al het laatste nieuws uit de transportsector
Business: elke vrijdag rond 12 uur alleen het business-gerelateerde nieuws

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Krant: vrachtschip Ruby met ammoniumnitraat naar Groot-Brittannië

GREAT YARMOUTH - Een beschadigd vrachtschip met 20.000 ton ammoniumnitraat mag aanleggen in Groot-Brittannië bericht een plaatselijke krant. De Great Yarmouth Mercury schrijft dat...