Clicky

zondag 27 oktober 2024 - 13:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartTurkish Technic voert Redelivery checks uit voor de Airbus A320neo-vloot van IndiGo

Turkish Technic voert Redelivery checks uit voor de Airbus A320neo-vloot van IndiGo

Turkish Technic, een toonaangevende leverancier van onderhouds-, reparatie- en revisie diensten (MRO), heeft een belangrijke samenwerkingsovereenkomst gesloten met IndiGo, de grootste luchtvaartmaatschappij van India. De overeenkomst betreft het uitvoeren van Redelivery checks voor zeven Airbus A320neo-vliegtuigen van IndiGo.

In het kader van deze samenwerking zal Turkish Technic de Redelivery Check-diensten verzorgen voor de Airbus A320neo toestellen van IndiGo op haar faciliteiten op zowel Istanbul Atatürk Airport als Sabiha Gökçen Airport. Het eerste vliegtuig wordt in oktober 2024 verwacht voor de eerste Redelivery Check.

Mikail Akbulut, CEO en lid van de Raad van Bestuur van Turkish Technic, reageerde enthousiast op de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd om onze samenwerking met IndiGo verder uit te breiden. Deze overeenkomst onderstreept onze technische expertise op het gebied van vliegtuigonderhoud. Met onze jarenlange ervaring zijn we volledig uitgerust om de soepele en tijdige levering van IndiGo’s Airbus A320neo-vliegtuigen te garanderen, wat bijdraagt aan hun operationele succes. “We kijken ernaar uit om onze samenwerking te versterken en nieuwe kansen met IndiGo te verkennen.”

LEES OOK
Eén keer opladen, een week lang tanken: de eEconic als helikoptertankvoertuig bij Airbus

Wolfgang Prock-Schauer, COO van IndiGo, voegde hieraan toe: “Onze toewijding aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie wordt bevestigd door onze samenwerking met Turkish Technic. Deze overeenkomst voor de Redelivery Checks van onze Airbus A320neo’s toont ons vertrouwen in de expertise en capaciteiten van Turkish Technic. “Deze samenwerking ondersteunt een naadloos redeliveryproces, waarbij wordt gezorgd dat onze vliegtuigen voldoen aan de hoogste wereldwijde normen.”

Als een belangrijke speler in de MRO-industrie biedt Turkish Technic een breed scala aan diensten, van onderhoud en revisie tot engineering en componentenlevering, voor zowel nationale als internationale klanten. Met vijf locaties en geavanceerde faciliteiten garandeert het bedrijf hoogwaardige service en efficiënte doorlooptijden.


Geen nieuws uit de transportsector meer missen? Abonneer u dan nu gratis op onderstaande nieuwsbrief(ven).

Nieuws: elke werkdag rond lunchtijd al het laatste nieuws uit de transportsector
Business: elke vrijdag rond 12 uur alleen het business-gerelateerde nieuws

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tientallen gewonden in Israël nadat vrachtwagen inrijdt op bushalte [+foto’s&video]

TEL AVIV - In Glilot, iets ten noorden van Tel Aviv, is een truck ingereden op een bushalte, meldt de Israëlische politie. De politie...