Clicky

dinsdag 22 oktober 2024 - 13:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe Volvo FH 460 voor Looms Kraan- en Transportbedrijf

Nieuwe Volvo FH 460 voor Looms Kraan- en Transportbedrijf

ALMELO – NK Trucks B.V. heeft onlangs een Volvo FH 460 Turbo-Compound afgeleverd aan Looms Kraan- en Transportbedrijf B.V. in Almelo.

Deze Volvo is compleet overgespoten in het “LOOMS ROOD” met zilveren striping en daarna voorzien van een blanke laklaag. Aansluitend is de truck compleet opgebouwd naar wens van de chauffeur met vele extra verlichting, grote luchthoorns en vele extra accessoires.

Af fabriek was deze truck voorzien van volledige luchtvering, de zuinige Volvo 460 Turbo-Compound motor en bijna alle veiligheidspakketten die af fabriek op een Volvo te bestellen zijn. Het eindresultaat in de Looms “huisstijl” is, volgens NK Trucks, ook werkelijk subliem geworden.

Looms Almelo verzorgt meerdere soorten transport in verschillende bedrijfstakken waaronder high-end transport, geconditioneerd transport, exceptioneel transport en het ADR transport van gevaarlijke stoffen.

Looms is sinds 1918 specialist in logistieke precisie waar kwaliteit en verantwoordelijkheid al meer dan 100 jaar op nummer 1 staan. Door het materieel af te stemmen op de vraag van de opdrachtgevers biedt Looms alle mogelijkheden. De wereld van paard en wagen waarmee zij tussen 1918 en 1945 werkten ligt uiteraard al jaren achter hen. Maar ondanks de indrukwekkende hoeveelheid zwaar materieel, pakken zij iedere vorm van transport nog net zo voorzichtig aan als in die beginjaren.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vanaf nu meer ligplaatsen voor langere periode in Amsterdamse haven

AMSTERDAM - Binnenvaartschippers kunnen vanaf nu een ligplaats aan de Sumatra- of Surinamekade aanvragen voor een langere periode, namelijk drie weken bovenop de standaardperiode...