Clicky

maandag 21 oktober 2024 - 22:53 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerSluyter Logistics neemt Zwier Veldhoen in Deventer over

Sluyter Logistics neemt Zwier Veldhoen in Deventer over

Per 4 oktober 2024 heeft Sluyter Logistics Zwier Veldhoen in Deventer overgenomen van de Van Opijnen Groep. Deze overname versterkt de positie van Sluyter Logistics op de Nederlandse markt voor fijnmazige distributie en biedt een solide basis voor verdere groei en professionalisering. Alle medewerkers van Zwier Veldhoen zullen meegaan naar de nieuwe organisatie.

Strategische overname

De overname is een logische volgende stap in de verdere ontwikkeling en versterking van het landelijk dekkende distributienetwerk van Sluyter Logistics. Zwier Veldhoen, een collega vervoerder binnen het TransMission netwerk op de strategische locatie Deventer, biedt Sluyter Logistics de mogelijkheid om zijn netwerk verder uit te breiden, efficiënter te opereren en klanten beter van dienst te zijn. Met Zwier Veldhoen wordt de Sluyter Logistics vloot uitgebreid met 45 voertuigen.

“Deze overname markeert een belangrijke stap in de groeiambities van Sluyter Logistics en versterkt onze positie in de Nederlandse distributiemarkt.”, aldus Fred Westdijk, algemeen directeur van Sluyter Logistics.

LEES OOK
Descartes neemt BoxTop Technologies over

“Met de toevoeging van Zwier Veldhoen kunnen we sneller inspelen op de behoeften van onze klanten en de groei die de sector doormaakt optimaal benutten. De overname biedt ook kansen voor de medewerkers van Zwier Veldhoen. Wij geloven dat ons team de sleutel is tot ons succes. Daarom zetten we ons in voor een soepele overgang en verwelkomen we de nieuwe collega’s van harte in onze organisatie.”

Duurzaamheid

Als toonaangevende speler in de logistieke sector is Sluyter Logistics vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Zo is onlangs een Breeam Excellent warehouse gerealiseerd in Assen, voorzien van 2500 zonnepanelen om elektrische voertuigen op te kunnen laden, en wordt in december begonnen met een soortgelijke nieuwbouwlocatie in Berkel en Rodenrijs. Begin volgend jaar zal de bouw van een nieuwe locatie in Tilburg beginnen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagen rijdt met volle snelheid in op file op Duitse A4...

HERMSDORFER KREUZ - Momenteel zijn er flinke vertragingen op de Duitse A4, vlak voor het Hermsdorfer Kreuz, richting Dresden. Door een verkeersongeval, waarbij meerdere...
×