Clicky

zaterdag 19 oktober 2024 - 13:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerBestelbus botst achterop geparkeerde vrachtwagen in Oss

Bestelbus botst achterop geparkeerde vrachtwagen in Oss [+foto]

OSS – Op de Hartog Hartogsingel in Oss is zaterdagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een man botste rond 8.30 uur met zijn bestelbus achterop een geparkeerde vrachtwagen.

Hij kwam daarbij bekneld te zitten en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. De man was wel goed aanspreekbaar en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Behalve de politie, brandweer en ambulancedienst kwam ook een traumateam ter plaatse om hulp te verlenen. Vanwege de weersomstandigheden kwamen zij met de auto in plaats van de helikopter naar Oss.

Het bestelbusje werd bij de zware aanrijding volledig verwoest maar ook de vrachtwagen liep schade op. Zo stond de achterste as scheef na de aanrijding.

Waardoor het slachtoffer tegen de achterkant van de vrachtwagen botste is niet bekend. Omdat het om een eenzijdig ongeval gaat waarbij, buiten de man, zelf niemand letsel op liep heeft de politie daar ook geen uitgebreid onderzoek meer naar gedaan.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Maas bij Borgharen weer op peil na geslaagde berging schip

MAASTRICHT - De Maas bij Borgharen, aan de noordkant van Maastricht, is weer op het gewenste peil. Daardoor kunnen er weer schepen varen over...
×