Clicky

vrijdag 18 oktober 2024 - 14:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsMan in borst gestoken na woordenwisseling over loslopende hond in Rotterdam

Man in borst gestoken na woordenwisseling over loslopende hond in Rotterdam

ROTTERDAM – Een ruzie om een loslopende hond lijkt de aanleiding te zijn voor een steekincident vrijdagochtend om 09.00 uur in het Vroesenpark in Rotterdam, meldt de politie.

Het slachtoffer, een 38-jarige Rotterdammer, werd na een woordenwisseling door een man op een fiets in zijn borst gestoken. Hij liep daarbij een verwonding op waarvoor hij naar het ziekenhuis is gebracht. Hij was goed aanspreekbaar. Naar de dader wordt gezocht. Getuigen zijn zeer welkom.

Het slachtoffer belde na het incident zelf de hulpdiensten. Hij verklaart dat hij met zijn loslopende hond door het park liep, toen een man op een bankje daar commentaar op gaf. Er werden over en weer wat opmerkingen gemaakt, waarna de man met zijn hond doorliep.

Toen hij een stukje verderop omkeek, zag hij de man van het bankje op een fiets aan komen rijden. In het voorbijgaan maakte hij een stekende beweging, waarbij het slachtoffer in zijn borst werd geraakt. De dader fietste gelijk door in de richting van de Stadhoudersweg.

LEES OOK
Klaver kreeg onlinebedreigingen na bedreiging door Baudet

De verdachte wordt omschreven als een man van rond de 50 jaar met een donkergetinte huid. Hij was helemaal donker gekleed, had kort haar, was kalig, en had een paraplu bij zich met daarop de naam James. Hij reed op een zwarte damesfiets, waarvan de kettingkast ontbrak en de ketting dus zichtbaar was.

Direct startten agenten een uitvoerig onderzoek in het park naar de verdachte. Die werd vooralsnog niet aangetroffen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS