Clicky

donderdag 17 oktober 2024 - 14:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerRotterdam Ahoy verlengt contract met DB Schenker Benelux

Rotterdam Ahoy verlengt contract met DB Schenker Benelux

TILBURG – Rotterdam Ahoy heeft zijn contract met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële expediteur voor beurzen en tentoonstellingen verlengd. Het contract is in september ondertekend.

“De uitgebreide ervaring van DB Schenker in beurs- en tentoonstellingslogistiek, zowel nationaal als internationaal, en hun strategische visie op de business hebben ons doen besluiten om onze samenwerking te verlengen,” zegt Jolanda Jansen, CEO Rotterdam Ahoy.

“Dankzij de mobiliteitsoplossingen van DB Schenker kunnen we de logistieke processen rondom Ahoy verder optimaliseren. We hebben er vertrouwen in dat DB Schenker als onze strategische partner proactief zal bijdragen en blijven innoveren.”

Nicole Biesheuvel, Vice President Fairs, Events & Special Logistics bij DB Schenker BeNeLux: “Duurzaamheid en innovatie staan centraal in onze wereldwijde logistieke dienstverlening. Als logistiek partner van Rotterdam Ahoy werken wij continu aan het realiseren van onze gezamenlijke ambities door optimalisatie van onze mobiliteitsoplossingen. We zijn erg trots op onze jarenlange samenwerking met Rotterdam Ahoy, die we wederom hebben mogen bezegelen met een nieuwe langdurige overeenkomst, waarbij strategisch partnership en vertrouwen het fundament vormen met focus op een duurzame toekomst.”

LEES OOK
Man gestoken in Rotterdamse tram, verdachte op de vlucht
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Rijkswaterstaat: uitgespoelde grond onder A38 op tijd ontdekt

RIDDERKERK - Het euvel onder het wegdek waardoor de snelweg A38 bij Ridderkerk sinds woensdag is gesloten, is tijdig opgemerkt, stelt Rijkswaterstaat. Door weggespoelde...
×