Clicky

donderdag 17 oktober 2024 - 13:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsCityLink breidt vastgoedportefeuille uit met aankoop 18.000m2 pand in Moerdijk

CityLink breidt vastgoedportefeuille uit met aankoop 18.000m2 pand in Moerdijk

MOERDIJK – CityLink breidt haar portfolio uit door de aankoop van een nieuw pand aan de Graanweg 15 in Moerdijk, bestaande uit ongeveer 18.000 m².

Het aangekochte multi-tenant gebouw, gelegen aan de Graanweg 15 in Moerdijk, heeft een totale verhuurbare oppervlakte van 18.329 m², bestaande uit 10.505 m² bedrijfsruimte, 324 m² kantoorruimte en 7.500 m² buitenterrein, met 15 parkeerplaatsen op het terrein.

Het complex bestaat uit een vijftal geschakelde loodsen, die intern met elkaar verbonden zijn. Het complex is grotendeels verhuurd. Het pand is strategisch gelegen in de haven van Moerdijk.

De aankoop van dit pand brengt de portefeuille van CityLink op 120 objecten in Europa, wat de voortdurende groei van de portefeuille aantoont.

Bij deze transactie werd de verkoper geadviseerd door Ooms. CityLink werd geadviseerd door Savills, SGS, Loyens & Loeff en Hofstede.

LEES OOK
Tien nieuwe Volvo FH-trekkers voor KSZ Transport
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Rijkswaterstaat: uitgespoelde grond onder A38 op tijd ontdekt

RIDDERKERK - Het euvel onder het wegdek waardoor de snelweg A38 bij Ridderkerk sinds woensdag is gesloten, is tijdig opgemerkt, stelt Rijkswaterstaat. Door weggespoelde...
×