Clicky

woensdag 16 oktober 2024 - 19:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDrie jongens gooien vanaf brug voorwerpen op rijdende vrachtwagen

Drie jongens gooien vanaf brug voorwerpen op rijdende vrachtwagen

HAUSBERGE (D) – Drie onbekende jongeren gooiden woensdagavond vanaf de Portabrücke in het Duitse Hausberge voorwerpen op een rijdende vrachtwagen. De politie is op zoek naar getuigen.

Volgens de eerste bevindingen reed de vrachtwagenchauffeur rond 02.50 uur op de B482 vanaf de snelweg richting Minden toen hij drie ogenschijnlijk mannelijke tieners op de Portabrug zag.

Toen de man ter hoogte van de brug was, hoorde hij een knal. Kort daarna constateerde hij schade aan zijn cabine en de voorruit en belde de politie.

Ondanks dat er een zoekactie werd gestart, konden de jongens die de schade hadden veroorzaakt niet meer worden gevonden.

Twee van de drie donkerharige jongens droegen tijdens de gevaarlijke situatie blijkbaar lichtgekleurde t-shirts. De agenten konden ook vaststellen dat de jongeren tussen de 14 en 18 jaar oud waren en een mager postuur hadden.

LEES OOK
Nog steeds vrachtverkeer op A7 ondanks verbod
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Dieven stelen 100 autobanden terwijl vrachtwagenchauffeur ligt te slapen

HANNOVER - In de nacht van dinsdag 15 oktober 2024 op woensdag 16 oktober 2024 hebben onbekenden ongeveer 100 autobanden gestolen uit een oplegger...
×