Clicky

woensdag 16 oktober 2024 - 14:33 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerBelgische Ninatrans neemt Duitse All Road International over

Belgische Ninatrans neemt Duitse All Road International over

All Road International (ARI) is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met transport en logistiek en gevestigd is in Düren, Duitsland.

ARI is actief op de FTL- ​​en LTL-vrachtmarkt in heel Europa, met een focus op Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje. “Deze overname stelt ons in staat om dit strategisch belangrijke distributiesegment verder te ontwikkelen en aanzienlijk uit te breiden, onze positie in de markt te versterken en te profiteren van nieuwe groeimogelijkheden”, aldus Ninatrans.

ARI heeft de afgelopen decennia een stabiele en trouwe klantenkring opgebouwd. De 80-jarige Managing director Andreas Reul gaat binnenkort met welverdiend pensioen. Dankzij deze overname door Ninatrans is hij optimistisch over de toekomst van ARI.

All Road International blijft als zelfstandige business unit opereren. Michael en Nicole Reul, de kinderen van de oprichter, en Amin Karrakchou blijven een actieve managementrol vervullen binnen All Road International.

ARI maakt gebruik van de expertise en innovaties binnen de Ninatrans-groep, waarbij de verschillende transportentiteiten elkaar ook operationeel versterken.

LEES OOK
Lineage breidt voetafdruk in België uit door strategische overname van Luik Natie

Daarnaast is er ook een geografische match. Volgens Benny Smets, CEO van Ninatrans, opent deze overname de deur naar interessante opportuniteiten, zoals de ontwikkeling van transportactiviteiten (Road Feeder Services) voor de nabijgelegen luchthavens van Keulen, Luik en Maastricht. “Deze overname past in onze ambitie om een ​​belangrijke Europese speler te worden in internationaal tijdkritisch transport.”

All Road International heeft ongeveer honderd werknemers, beschikt over een wagenpark van ongeveer 70 trekkers en 90 opleggers en beschikt over een magazijn van 4500 m² met crossdockfaciliteiten voor klanten.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tumoba introduceert nieuwe IVECO T-WAY als mobiele werkplaats

Tumoba, gespecialiseerd in oogst- en verwerkingsmachines voor spruitkool, breidt zijn wagenpark uit met een krachtige nieuwe aanwinst: de IVECO T-WAY. Deze truck, met 360...
×