Clicky

dinsdag 15 oktober 2024 - 14:26 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartSimone Boitelle nieuwe directeur Corporate Affairs Royal Schiphol Group

Simone Boitelle nieuwe directeur Corporate Affairs Royal Schiphol Group

SCHIPHOL – Simone Boitelle wordt per 1 januari 2025 de nieuwe directeur Corporate Affairs van Royal Schiphol Group. Ze komt over van VNO-NCW en MKB Nederland waar ze op dit moment interim Directeur Communicatie & Marketing is. Simone Boitelle volgt Kees Boef op.

“Wij zijn heel blij dat Simone ons komt versterken. Het wordt cruciaal dat we de aankomende jaren de tevredenheid van passagiers en goede dienstverlening aan luchtvaartmaatschappijen terugbrengen, in een goede balans met onze omgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat Simone daar met haar vakkennis en ruime ervaring bij zowel overheid als bedrijfsleven een belangrijke bijdrage aan gaat leveren”, aldus CEO Pieter van Oord, Royal Schiphol Group.

“Schiphol is een unieke plek om te werken, met zijn divers stakeholderveld en de belangrijke maatschappelijke functie Nederland te verbinden met de rest van de wereld. Met ervaring bij de Rijksoverheid, in Brussel en in het bedrijfsleven komt in deze functie voor mij veel bij elkaar. Ik zie er enorm naar uit om samen met de collega’s van Corporate Affairs te bouwen aan de toekomst van de luchthaven”, zegt Simone Boitelle.

LEES OOK
Ongeval met bijtende stof bij FrieslandCampina in Beilen [+foto]

Loopbaan

Voor haar functie bij VNO-NCW, was Simone onder meer Global Director Corporate Affairs bij FrieslandCampina, Directeur Communicatie bij het Ministerie van Financiën en Hoofd Communicatie van de Eurogroep.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Libanon scherpt beveiliging van enige vliegveld aan

BEIROET - Libanon heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen voor het enige vliegveld van het land, zegt premier Najib Mikati. Volgens hem doet de regering er...
×