Clicky

maandag 14 oktober 2024 - 14:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLogistiekBorghese Logistics verkoopt b:logic Zwolle aan Westerman Multimodal Logistics

Borghese Logistics verkoopt b:logic Zwolle aan Westerman Multimodal Logistics

ZWOLLE – Borghese Logistics verkoopt haar state-of-the-art ontwikkeling b:logic® in Zwolle aan Westerman Multimodal Logistics

b:logic® Zwolle betreft een logistieke nieuwbouwontwikkeling gelegen op bedrijvenpark H2O, direct langs snelweg A28. Het object behelst in totaal ca. 22.000 m² state-of-the-art bedrijfs- en kantoorruimte en bestaat uit twee units, waarvan één unit is verhuurd aan Verhoek Europe en de andere unit is inmiddels door Westerman Multimodal Logistics zelf in gebruik genomen.

Het object is gelegen op eigen grond en is niet alleen modern maar ook duurzaam, met een BREEAM Very Good certificering. Bedrijvenpark H2O is ideaal gelegen op het kruispunt van de A28 en A50, waardoor het perfect bereikbaar is vanuit alle richtingen. Bovendien ligt het in de economisch bloeiende Regio Zwolle, op slechts een uur rijden van steden als Amsterdam, Arnhem, Utrecht, Enschede en Groningen.

De verkoop werd zorgvuldig begeleid door een team van experts, waarbij Westerman Multimodal Logistics juridisch advies kreeg van Construct advocaten en Borghese Logistics commercieel werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch door CMS.

LEES OOK
Vrachtwagen in sloot langs A28 [+foto]

Borghese Logistics is ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed en legt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met oog voor de omgeving. Met een pipeline van meer dan 250.000 m2 nieuwbouw verdeeld over Nederland worden uiteenlopende opdrachtgevers bijgestaan met hun plannen.

Met deze overname versterkt Westerman Multimodal Logistics haar positie in de logistieke sector en zet het een stap vooruit naar een nog efficiëntere en duurzame toekomst.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

RDW gunt contract hoofddienstaanbieder vrachtwagenheffing aan Triangle

GRONINGEN - De RDW heeft Triangle gecontracteerd als hoofddienstaanbieder voor de vrachtwagenheffing op het Nederlandse wegennet, na afronding van een Europese aanbesteding. Triangle, een...
×