Clicky

zaterdag 12 oktober 2024 - 12:53 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerLegro onderscheiden met Predicaat Koninklijk

Legro onderscheiden met Predicaat Koninklijk

HELMOND – Op vrijdag 11 oktober is Legro onderscheiden met het Predicaat Koninklijk door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Dit eerbetoon is, volgens het bedrijf, een erkenning voor de jarenlange inzet, betrouwbaarheid en vooraanstaande positie van Legro binnen haar branche.

Een mijlpaal voor Legro

“We zijn ontzettend vereerd met deze erkenning. Het predicaat Koninklijk is echt een kroon op het werk van onze ouders en voorouders, maar ook van de toewijding van al onze medewerkers, partners en klanten. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning in ons bedrijf en daar zijn we enorm dankbaar voor”, aldus Franc Swinkels en Sjellie Jacobs-Swinkels, directie Legro.

Het predicaat werd, uit naam van de Koning, officieel uitgereikt door Burgemeester van Extel – van Katwijk van Gemeente Asten. De uitreiking vond plaats tijdens de jubileumviering op vrijdag 11 oktober, waar genodigden samen kwamen om de bijzondere mijlpaal van het 100-jarig bestaan te vieren.

LEES OOK
Vrachtwagenchauffeur dood gevonden naast vrachtwagen bij Belgisch transportbedrijf

Het Predicaat Koninklijk wordt in Nederland verleend door de Koning aan bedrijven, verenigingen en instellingen met een lange en belangrijke geschiedenis. Het wordt slechts aan enkele organisaties toegekend en is een teken van uitzonderlijke verdiensten op sociaal, economisch en maatschappelijk vlak. Bedrijven die het predicaat voeren, zijn daarmee erkend als toonaangevend en betrouwbaar in hun sector.

Legro werd in 1924 opgericht door grondlegger Sjef Swinkels en inmiddels staat de vierde generatie Swinkels aan het roer. Het bedrijf, met haar hoofdkantoor in Helmond, heeft vestigingen in negen landen wereldwijd en produceert en levert op maat gemaakte substraten en dekaardes voor met name boomkwekerijen, jongplantkwekers, telers van zacht fruit en champignonkwekers wereldwijd.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Brand op olietanker Annika geblust

ROSTOCK - De brand aan boord van de olietanker Annika in Duitsland is volledig geblust. Het vaartuig arriveerde 's nachts met hulp van sleepboten...
×