Clicky

dinsdag 8 oktober 2024 - 20:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerGewelddadige overval op vrachtwagenchauffeur, flinke som geld gestolen

Gewelddadige overval op vrachtwagenchauffeur, flinke som geld gestolen

DETTELBACH – Zondagochtend vroeg vielen tot nu toe onbekende daders een vrachtwagenchauffeur aan en stalen geld. Bij de gewelddadige aanval raakte de 52-jarige man ernstig gewond. De Duitse recherche doet onderzoek.

Maandagochtend rond 11.15 uur ontving de Duitse politie een melding over een gewonde mannelijke persoon bij een benzinestation in het industriegebied “Mainfrankenpark” in het Duitse Kitzingen. Agenten troffen ter plaatse een 52-jarige vrachtwagenchauffeur met ernstige verwondingen aan zijn hoofd en bovenlichaam aan die medische behandeling kreeg van de hulpdiensten. Hij werd voor verdere behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

De verwondingen van de man en de bevindingen van de politieagenten ter plaatse wezen al snel op een gewelddadige aanval op de beroepschauffeur.

Volgens de huidige informatie parkeerde de 52-jarige man zijn vrachtwagen met buitenlands kenteken dit weekend achter het gebouw van het tankstation. Zondag rond 05.00 uur zat de man in zijn cabine toen drie vreemden plotseling de deuren van het voertuig openden. Vervolgens sloegen de daders hun slachtoffer meerdere keren. Volgens eerdere bevindingen sloegen de onbekende verdachten de vrachtwagenchauffeur ook met een stomp voorwerp.

LEES OOK
Vrachtwagen rijdt met volle snelheid op rijdende wegafzetting, beide chauffeurs zwaargewond [+foto's]

Na het incident belde de man maandagochtend zelf het noodnummer van de geïntegreerde meldkamer van de brandweer en reddingsdienst om medische zorg te krijgen.

De daders waren in staat een som geld van vier cijfers uit de cabine te stelen en na de misdaad onopgemerkt te ontsnappen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vervoerregio’s roepen kabinet op af te zien van bezuinigingen

DEN HAAG - De Vervoerregio Amsterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag hebben samen met de vervoerders en vakbond FNV een brandbrief overhandigd aan...
×