Clicky

dinsdag 8 oktober 2024 - 18:28 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDrie nepagenten verdacht van beroven toeristen blijven langer vastzitten

Drie nepagenten verdacht van beroven toeristen blijven langer vastzitten

AMSTERDAM – De drie mannen die ervan verdacht worden acht toeristen in de omgeving van station Sloterdijk te hebben beroofd, waarbij zij zich voordeden als politieagent en ook donkerblauwe kleding droegen, blijven langer vastzitten. Dat heeft de Raadkamer van de Amsterdamse rechtbank maandag besloten, meldt het Openbaar Ministerie dinsdag.

De drie mannen (47, 51 en 53 jaar oud) werden op 27 september aangehouden. Ze worden ervan verdacht tussen 31 augustus en 20 september van dit jaar in totaal acht slachtoffers te hebben beroofd van hun geld. Het gaat bij elkaar om ruim elfduizend euro.

De slachtoffers werden allen beroofd in de omgeving van station Sloterdijk. De mannen deden zich voor als politieagent en lieten de slachtoffers een badge zien. Ze vroegen aan de slachtoffers of ze drugs of geld bij zich hadden en pakten dat vervolgens af. Verdachten en slachtoffers zijn op beeld vastgelegd.

De Raadkamer heeft maandag de gevangenhouding bevolen voor een periode van negentig dagen.

LEES OOK
OM wil klimhal en twee directeuren vervolgen voor dood jongetje
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Gewelddadige overval op vrachtwagenchauffeur, flinke som geld gestolen

DETTELBACH - Zondagochtend vroeg vielen tot nu toe onbekende daders een vrachtwagenchauffeur aan en stalen geld. Bij de gewelddadige aanval raakte de 52-jarige man...
×