Clicky

zondag 6 oktober 2024 - 16:30 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsAuto botst op boom Amersfoort waar eerder drie mannen omkwamen

Auto botst op boom Amersfoort waar eerder drie mannen omkwamen

AMERSFOORT – Een automobilist is tegen dezelfde boom in Amersfoort gebotst als waartegen een week geleden drie mannen reden die bij dat ongeval omkwamen.

De man die zondag rond 07.30 uur tegen de boom reed, raakte zwaargewond en moest naar het ziekenhuis, meldt een politiewoordvoerder.

De boom staat aan de Stadsring. In de nacht van zondag op maandag kwamen drie mannen van 21, 25 en 27 uit de gemeente Amersfoort om het leven die tegen de boom waren gebotst, waarna hun voertuig in het water belandde. De politiewoordvoerder meldt dat dit ongeval nog volop in onderzoek is.

Waardoor de bestuurder zondagochtend tegen de boom botste, is ook nog onduidelijk. Na het ongeval ging hij ervandoor, maar verderop werd hij zwaargewond aantroffen, zegt de politiewoordvoerder. Bij de boom liggen veel bloemen, die zijn neergelegd na het eerdere ongeval.

LEES OOK
Fietser komt om bij oversteken spoorwegovergang Roermond
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

KLM wil maatregelen EU tegen ‘oneerlijke’ concurrentie China

HILVERSUM - KLM-topvrouw Marjan Rintel wil dat Brussel met financiële maatregelen komt om Europese luchtvaartmaatschappijen beter te laten concurreren met Chinese branchegenoten. Die hoeven...
×