Clicky

vrijdag 4 oktober 2024 - 15:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagenchauffeur slechts lichtgewond nadat zowel zijn trekker als oplegger doorboord worden

Vrachtwagenchauffeur slechts lichtgewond nadat zowel zijn trekker als oplegger doorboord worden [+foto’s]

OPFENBACH – Een verkeersongeval is afgelopen maandagavond verbazingwekkend goed afgelopen.

Een 57-jarige chauffeur reed met zijn vrachtwagen over de Duitse B32 van Wigratzbad richting Opfenbach toen, volgens de politie, tijdens het rijden de linkerzijklep van zijn aanhanger openging. Een tegemoetkomende 52-jarige vrachtwagenchauffeur kon niet meer tijdig remmen om een ​​aanrijding te voorkomen.

Een staaf van de deur van de aanhanger drong door de voorruit en boorde zich door de cabine rakelings langs de chauffeur, vervolgens boorde deze dwars door wand van de trailer en een gedeelte van de lading.

Wonder boven wonder raakte de chauffeur slechts lichtgewond. De chauffeur plaatste in een Facebookgroep zelf een aantal foto’s van het bizarre ongeval.

De persoon die het ongeval heeft veroorzaakt, wordt nu strafrechtelijk vervolgd wegens nalatigheid met lichamelijk letsel tot gevolg.

LEES OOK
Grote politieactie in München, media berichten over schoten
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

IT-storing Duitse luchtverkeersleiding raakt vluchten Frankfurt

FRANKFURT - Een IT-storing bij de Duitse luchtverkeersleiding heeft het vliegverkeer op de luchthaven van Frankfurt ontregeld. Volgens luchthavenexploitant Fraport zijn er flinke vertragingen en...
×