Clicky

vrijdag 4 oktober 2024 - 14:28 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsbpost en Zooplus verlengen hun samenwerking tot 2027

bpost en Zooplus verlengen hun samenwerking tot 2027

ANTWERPEN – Zooplus, een online dierenwinkel die in 30 landen actief is, zal ook de komende drie jaar op bpost rekenen voor de levering van haar pakjes in België. De samenwerking tussen Zooplus en bpost startte in 2022 en werd nu tot grote tevredenheid van alle partijen verlengd tot april 2027.

Zooplus is een internationale webshop die dierenvoeding en andere accessoires voor huisdieren verkoopt. De voorbije twee jaar was bpost al verantwoordelijk voor het versturen en terugsturen van pakjes van Zooplus.

De samenwerking wordt nu met nog eens drie jaar verlengd, wegens groot succes. Voorafgaand aan de nieuwe overeenkomst bracht een delegatie van Zooplus ook een bezoek aan het sorteercentrum in Antwerpen, waar ze onder de indruk geraakten van het pakjesproces bij bpost.

Snelle leveringen

Betaalbare producten en diensten leveren aan topkwaliteit, dat is wat bpost en Zooplus gemeenschappelijk hebben. “De teams van bpost zijn er de laatste jaren in geslaagd om onze leveringen te verzekeren op de snelle wijze die zo belangrijk is voor ons”, zegt Mirza Ahmad, Senior Procurement Manager van Zooplus.

LEES OOK
Storing track-and-tracecodes bij pakketten PostNL opgelost

“We zijn dus blij dat we dit contract kunnen verlengen, want we hebben een groot vertrouwen in bpost.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur slechts lichtgewond nadat zowel zijn trekker als oplegger doorboord worden...

OPFENBACH - Een verkeersongeval is afgelopen maandagavond verbazingwekkend goed afgelopen. Een 57-jarige chauffeur reed met zijn vrachtwagen over de Duitse B32 van Wigratzbad richting Opfenbach...
×