Clicky

vrijdag 4 oktober 2024 - 14:28 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsCleanLease verlengt samenwerking met Profile

CleanLease verlengt samenwerking met Profile

VEENENDAAL – De samenwerking met Profile Truck is CleanLease goed bevallen. Zó goed dat deze specialist in textielverzorging het contract met Profile Truck met drie jaar heeft verlengd. Dat CleanLease opnieuw kiest voor Profile Truck is een bevestiging van de fijne samenwerking tussen de twee bedrijven, zegt John Loos, salesmanager Profile Truck Nederland.

Profile Truck is marktleider in de Benelux voor bandenonderhoud en -service voor vrachtwagens, waaronder het wagenpark van CleanLease. Profile Truck biedt deskundig advies om slijtage te verminderen, brandstofverbruik te optimaliseren en CO₂-uitstoot te reduceren. Bovendien biedt het eigen softwareprogramma TYMACON de klant inzicht in kosten en budgetten waardoor aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd en dankzij Profile Euroservice (PES) bedraagt de gemiddelde ‘downtime’ bij bandenpech binnen de Benelux slechts 1:39 uur. In de 34 andere Europese landen waar PES actief is, is de gemiddelde downtime iets meer dan twee uur.

CleanLease is specialist in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit duurzaam textiel aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als België. Met een focus op kwaliteitsverbetering, kostenoptimalisatie en het verkleinen van de CO₂-footprint is CleanLease continu bezig met het optimaliseren van zijn dienstverlening, met het oog op klanten en medewerkers, maar zeker ook het milieu. CleanLease staat bekend om zijn betrokkenheid, toegankelijkheid en op maat gemaakte totaaloplossingen; het bedrijf sluit met die werkwijze naadloos aan op de doelstellingen van Profile.

LEES OOK
Personeel industriële wasserijen legt werk neer

Menno Versteeg, wagenparkbeheerder bij CleanLease is zeer tevreden over Profile Truck. ,,De samenwerking verloopt optimaal. Profile neemt ons enorm veel werk uit handen. De medewerkers in onze vijftien vestigingen weten precies wie ze moeten hebben bij Profile en waar ze naartoe moeten.”

Lachend voegt hij eraan toe: “Ik word door Profile ontzorgd.” Bij Profile Truck is John Loos op zijn beurt blij met het vertrouwen van CleanLease: “Deze verlenging van het contract onderstreept de sterke en langdurige relatie tussen beide bedrijven en hun gezamenlijke toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur slechts lichtgewond nadat zowel zijn trekker als oplegger doorboord worden...

OPFENBACH - Een verkeersongeval is afgelopen maandagavond verbazingwekkend goed afgelopen. Een 57-jarige chauffeur reed met zijn vrachtwagen over de Duitse B32 van Wigratzbad richting Opfenbach...
×